HIT Ponuda! Povratne avio karte za Kipar iz Beograda za samo 36 evra!

Danas Vam donosimo jednu nevjerovatnu ponudu. Povratne avio karte za Kipar, jedno od najegzotičnijih mjesta u Evropi, za samo 36 evra sa polaskom iz Beograda!

Ovaj let uključuje jedan komad ručnog prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm. U cijenu su uključene sve aerodromske takse. Prevoznik je Wizz air, a karte možete kupiti na njihovom sajtu. Posjetite prestonicu podjeljenu Nikoziju, provedite se na žurkama u Aja Napi i doživite možda i najbolje plaže Evrope za samo 24 evra!

Karte po ovoj cijeni dostupne su za sve članove Wizz kluba.

Ukoliko nista član Wizz kluba, karta će vas koštati 58 evra.

Avio karte za Kipar možete uzeti u ovim terminima

11.2.2018 – 18.2.2018.

Preporuka za smještaj na Kipru

Ukoliko ste ljubitelj avanture i želite da upoznate lokalne ljude, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Za one koji ne znaju, ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, izlazite sa njima, hranite se kod njih a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se smještaj u većini gradova svijeta može pronaći za svega 15 do 20 evra.

Mapa Kipra

Za više informacija o Kipru pogledajte ove dvije priče koje smo objavili na našem sajtu.

Vodič za Kipar

Putopis Kipar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply