HIT Ponuda! Povratne avio karte za Kipar iz Beograda na ljeto za samo 62 evra!

povratne avio karte za kipar

Danas Vam donosimo jednu nevjerovatnu ponudu. Povratne avio karte za Kipar, jedno od najegzotičnijih mjesta u Evropi, za samo 62 evra sa polaskom iz Beograda!

Ovaj let uključuje jedan komad ručnog prtljaga. U cijenu su uključene i sve aerodromske takse. Prevoznik je Wizz air, a karte možete kupiti na njihovom sajtu. Posjetite prestonicu podjeljenu Nikoziju, provedite se na žurkama u Aja Napi i doživite možda i najbolje plaže Evrope za samo 62 evra!

Karte po ovoj cijeni dostupne su za sve članove Wizz kluba.

Ukoliko nista član Wizz kluba, karta će vas koštati 85 evra.

Avio karte za Kipar možete uzeti u ovim terminima

29.5.2018 – 05.06.2018.

Preporuka za smještaj na Kipru

Ukoliko ste ljubitelj avanture i želite da upoznate lokalne ljude, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Za one koji ne znaju, ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, izlazite sa njima, hranite se kod njih a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se smještaj u većini gradova svijeta može pronaći za svega 15 do 20 evra.

Mapa Kipra

Za više informacija o Kipru pogledajte ove dvije priče koje smo objavili na našem sajtu.

10 stvari koje možete vidjeti na Kipru

Vodič za Kipar

Putopis Kipar

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Šta vidjeti na Kipru? - 10 stvari koje ne smijete propustiti - RIO priče sa putovanja
  11/12/2017 at 13:29

  […] prvo mjesto koje ćete vidjeti na Kipru ukoliko se odlučite da letite Wizzairom iz Beograda. Larnaka je treći po redu najveći grad u zemlji sa oko 65.000 stanovnika, sa drugim najvećim […]

 • Reply
  TOP 5 DESTINACIJA GDJE SVE MOŽETE OTIĆI ZA 200 KM - RIO priče sa putovanja
  05/04/2018 at 06:57

  […] ponovo. Milan kaže da mu je to najdraža destinacija ikada, a od skora je i veoma povoljna. Naime, povratne avio karte za Kipar iz Beograda, mogu da se nađu za svega 42 […]

 • Leave a Reply