Povratne karte za Pariz za samo 20 evra.

Povratne avio karte za Pariz za samo 54 evra!

Danas Vam nudimo povratne avio karte za Pariz, grad ljubavi, vina, muzeja i mjesto u kojem i oni najzahtjevniji putnici naći nešto za sebe. Doživite glavni grad Francuske za samo 54 evra!

povratne avio karte za Pariz

Ovaj let uključuje jedan komad ručnog prtljaga veličine 55 x 40 x 20cm. U cijenu su uključene sve aerodromske takse. Leti se kompanijom Ryan air, a polazak je iz Zadra

Termin putovanja za Pariz

25.3.2018 – 28.3.2018.

Kartu po ovoj cijeni možete kupiti na ovom linku.

avio karte za pariz iz zadra

Ukoliko planirate da posjetite prestonicu Francuske, pročitajte ovaj putopis o Parizu.

Zanimljivost o Parizu

Jedna politička partija u Parizu pokrenula je peticiju da Tom Kruz nikako ne smije da postane počasni građanin ovoga grada.

Preporuka za smještaj u Parizu

Ukoliko ste ljubitelj avanture, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, jedete sa njima, a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se dvokrevetna soba može pronaći za oko 15 evra. Za samo malo više novca, bićete u prilici da iznajmite sopstveni stan.

Za sva dodatna pitanja, informacije i savjete o ovom putovanju, kontaktirajte nas na

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *