Povratne karte za Island za samo 85 evra

Povratne karte za Island, magično mjesto na sjeveru Evrope

Ukoliko tražite neko egoztično putovanje, nudimo vam jedinstvenu ponudu, povratne avio karte za Island za samo 84 evra uz posjetu Londonu i Ženevi! Za samo 85 evra, dobijate ova tri mjesta.

Kako kreirati putovanje pitate se?

Za putovanje koristimo Easyjet letove.

Polazak je iz Splita 15.05.2018. letom Easyjeta za London. U Londonu ćete morati prespavati, layover je skoro 18 časova, dovoljno vremena da bacite koji đir po gradu. Putovanje nastavljamo sljedeći dan 16.05. rano jutarnjim letom Easyjeta iz Londona u Reykjavik.

Na Islandu ćemo uživati sljedećih 7 dana, sasvim dovoljno vremena da vidite neke od najnevjerovatnijih prirodnih ljepota ove zemlje. Sa Islanda letimo za Ženevu 23.05. sa Easyjetom. Tamo ćemo ostati samo jednu noć, layover je 7:35 h, stižemo kasno uveče i odlazimo rano ujutro. Ako vam se ne plaća smještaj, možete prespavati i na aerodromu. Povratak u Split je ranojutarnjim letom Easyjeta 24.05.2018.

Osim navedenih datuma mogući su i neki drugi termini po istim ili sličnim cijenama. Na primjer, za polazak možete odabrati i 12.05. ako želite duži boravak na Islandu ili 17.05 ako želite kraći. Raspoloživih kombinacija u druge periode ima još, provjerite cijene za datume koji vas interesiraju.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 20€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom, to je naknada po osobi na kraju niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša.

Direktno na Easyjet stranicama:

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjem da je u cijenu za Easyjet letove uključen samo ručni veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply