8 dana u Barseloni za samo 139 evra!

OD DANAS NEŠTO NOVO!

U saradnji sa turisičkom agencijom Jungle Tribe iz Beograda, nudimo vam putovanje u Barselonu, grad najbolje zabave na Mediteranu, grad u kome živi oko 270.000 stranaca i koji posjećuje preko milion ljudi nedeljno, grad koji u kome ćete imati priliku da uživate u remek  dijelima Gaudija…

Provedite novembar u Barseloni uz obilazak Venecije i Nice.

Bus + hostel u samom centru grada 139 evra

Termin putovanja:

06.11-13.11.2015 / 09.11-16.11.2015

Hotel-Rooms-Barcelona

Citadela park, stadion Kamp Nou, Magične fontate, samo su dio onoga šta možete pronaći u Barseloni.

La Rambla sa uličnim umetnicima, pijacom sa Miroovim mozaicima, suvenirnicama, ograđena trgom Catalunya i trgom oko Kolumbove statue sa uperenim prstom ka Đenovi, Gotskom četvrti je “srce” Barselone.

Pečat na Barselonu je definitivno stavio čuveni arhitekta Antonio Gaudi – novo naselje građeno za Euzebija Guelja postalo je ipak park iz koga se pruža fantastičan pogled na grad, Sagrada Familia još uvek nedovršena crkva koja dominira gradom, krive kuće usred ulice Passeig de Gracia – Casa Mila i Casa Batllo…

Izlet u Figueras i neobični muzej Salvadora Dalija ili na flamenko veče, gdje imate prilku da uživate u tradicionalnom flamenku i sangriji.

figueras

Šetnja Barselonom svakog turistu ostavljaju bez daha. Ovaj grad je stvoren za hedonizam, grad u kome možete uživati u svakom kutku i osjećati se kao da ste u flimskom studiju.

Izdvaja se i Trijumfalna kapija

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama pogledajte klikom na dokument pored  PLAN I PROGRAM PUTA.

ili nas kontaktirajte na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon: 065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe iz Beograda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *