Barselona

Barselona za Novu godinu za samo 199 evra

U saradnji sa turističkom agencijom Jungle Tribe iz Beograda, nudimo vam putovanje za Novu godinu u Barselonu, grad najbolje zabave na Mediteranu, grad u kome živi oko 270.000 stranaca i koji posjećuje preko milion ljudi nedjeljno, grad u kome ćete imati priliku da uživate u remek  dijelima Gaudija…

Provedite Novu godinu u Barseloni uz obilazak Verone, Nice i Kana.

Ponuda uključuje: 8 dana, bus + hotel – 199 evra.

Termin putovanja: 28.12.2015 – 04.01.2016.

Citadela park, stadion Kamp Nou, Magične fontate, samo su dio onoga šta možete pronaći u Barseloni.

La Rambla sa uličnim umetnicima, pijacom sa Miroovim mozaicima, suvenirnicama, ograđena trgom Catalunya i trgom oko Kolumbove statue sa uperenim prstom ka Đenovi, Gotskom četvrti je “srce” Barselone.

Pečat na Barselonu je definitivno stavio čuveni arhitekta Antonio Gaudi – novo naselje građeno za Euzebija Guelja postalo je ipak park iz koga se pruža fantastičan pogled na grad, Sagrada Familia još uvek nedovršena crkva koja dominira gradom, krive kuće usred ulice Passeig de Gracia – Casa Mila i Casa Batllo.

Izlet u Figueras i neobični muzej Salvadora Dalija ili na flamenko veče, gdje imate prilku da uživate u tradicionalnom flamenku i sangriji.

figuerasŠetnja Barselonom svakog turistu ostavljaju bez daha. Ovaj grad je stvoren za hedonizam, grad u kome možete uživati u svakom kutku i osjećati se kao da ste u flimskom studiju.

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama pogledajte klikom na dokument pored  Doček Nove godine u Barseloni uz obilazak Verone i Nice

ili nas kontaktirajte na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon:  065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe iz Beograda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *