Farska ostrva i Kopenhagen za samo 206 evra!

Danas za Vas imamo jedan malo drugačiji paket, namijenjen prije svega onima koji ne žele klasične destinacije. Destinacija su egzotična Farska ostrva, dio Danske i jedno od najmanje posjećenih mjesta u Evropi. Provedite nekoliko dana u ovom raju prirode, a u povratku posjetite i Kopenhagen, možda najljepši grad Skandinavije. Sve ovo za samo 206 evra!

Na putovanje biste krenuli 26.11. iz Zagreba, gdje letite Norweigan air-om za Kopenhagen,sa kojim će te se i vraćati 3.12, a povratna karta iznosi svega 51 evro ukoliko imate Maestro karticu. Ukoliko nemate Maestro karticu, karte možete kupiti na svim stranicama za avio karte po cijeni od 71 evro.

Drugi dio putovanja je onaj ka Farskim ostrvima, na kojim provodite 7 noći i vraćate se u Copenhagen 2.12. Taman na vrijeme da obiđete grad i posjetite najbitnije znamenitosti. Povratna karta za Farska ostrva iznosi 155 evra, ukoliko imate Maestro karticu. Ukoliko je nemate, karta je 170 evra.

Farska ostrva
                                                           Farska ostrva

Preporuka za smještaj

Ukoliko ste ljubitelj avanture, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, jedete sa njima, a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se smještaj u većini gradova svijeta može pronaći za svega 15 evra.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte nas na

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *