Foto putovanje – Večera u vazduhu

Večera u vazduhu, na 50 metara iznad zemlje je sigurno jedinstveno iskustvo koje možete doživjeti u više od 40 zemalja svijeta. Ova ideja je nastala u Belgiji, a do danas se proširila svijetom i ovaj neobični restoran možete pronaći u velikom broju poznatih svjetskih metropola kao što su Pariz, Las Vegas, Dubaji, Bogota..

Ovi mladi preduzetnici su došli na sjajnu ideju koja se sve više razvija i postaje jedna ozbiljna priča. Kod njih možete dobiti šta poželite, ručak ili večeru u vazduhu, poslovni ručak, vjenčanje ili bilo koji drugi event koji želite da obilježite na ovaj način.

Na ovoj pokretnoj spravi koja se diže 50 m iznad površine zemlje ima mjesta za 22 osobe i 3 osobe koje pripadaju osoblju. Sesija traje 8h nakon čega dolazi do spuštanja našeg “nebeskog restorana” i smjene gostiju.

Još prije smo pisali o neobičnim restoranima širom svijeta, a ovaj put vam donosimo jedno Foto putovanje u vazduhu kako bi se barem na trenutak otisnuli ka oblacima i rasteretili onih problema i muka koje nas čekaju na površini.

dinnerinthesky03 dinnerinthesky04-640x426 dinnerinthesky02-640x426 dinnerinthesky01-640x220 dinnerinthesky07-640x426 dinnerinthesky06-640x441 Večera u vazduhu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *