Povratne avio karte za Island, magično mjesto na sjeveru Evrope

HIT PONUDA! Do Islanda i nazad za samo 130 evra!

Koliko vas je nekada maštalo da ode do Islanda? Vjerovatno ste zamišljali da iznajmite neki auto i lagano se vozate sa kraja na kraj zemlje, a onda zastanete pored nekog jezera ili vulkana i uživate u ljepotama prirode. Za samo 130 evra, posjetite Island i doživite sve ono o čemu ste nekada maštali. Uz sve ovo, imaćete i priliku da obiđete još neke evropske prestonice.

Do Islanda i nazad za vrlo malo novca

Kako do Islanda?

Danas vam donosimo priliku da posjetite ovu nevjerovatnu zemlju za samo 130 evra! Termin putovanja je polovina jeseni, što mislimo da je odličan period da se posjeti ova divna zemlja. Na putovanje biste krenuli 27.9. gdje letite iz Splita za Ženevu sa Easy Jetom. Cijena ove karte je 37 evra!. Nakon layovera od oko 20 sati, gdje ćete moći da se malo prošetate po Ženevskom jezeru, nastavljate put ka Rejkjaviku, gdje će vas karta preko iste kompanije koštati svega 34 evra!

Za povratak Vam dajemo dvije opcije, zavisno od toga da li trebate vizu za Veliku Britaniju ii ne,

Prva mogućnost je da iz Rejkjavika letite za London 12.10. opet s Easyjetom. Cijena povratne karte je 27 evra. U Londonu ćete napraviti layover od 16 sati,  taman dovoljno vremena da malo razgledate grad i krenete ka Splitu sa istom avio kompanijom 13.10. Cijena karte je 33 evra. Povratne karte sa ovom rutom iznosiće 130 evra.

Druga mogućnost je da provedete 12 noći ovdje i zaputite se ka Varšavi, za koju letite 10.10. Cijene povratne karte na sajtu kompanije Wizzair, iznosiće 86 evra. Provedite dva dana u Varšavi i uzmite let za Zagreb 12.10, koji će vas na svim avio stranica izaći oko 80 evra! Povratne karte sa ovom rutom iznosiće 207 evra.

Napomena

U cijenu za Easyjet letove uključena je ručni prtljag veličine 56 x 45 x 25 cm, ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uračunate sve avio takse.

blue-lagoon-iceland

Preporuka za smještaj na Islandu

Ukoliko Vam treba smještaj na Islandu, najbolja varijanta su Vam Couchsurfing i Airbnb stranica na kojoj možete pronaći vrlo povoljno stanove kod drugih ljudi za sve 20- tak evra. Sa druge strane, Couchsurfing je više za one avanturističkog duha i podrazumijeva spavanje kod nepoznatih ljudi, ali besplatno.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte nas na

riopricesaputovanja

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *