Kako noćiti u hotelu besplatno?

Želite da idete u Švedsku? Ne plaća vam se smještaj? Hotel Clarion nudi besplatan smještaj do dve noći. Uslov je više nego zanimljiv 🙂

Saznajte kako noćiti u hotelu besplatnoClarion Hotel iz Stockholma omogućuje vam da ostanete kod njih potpuno besplatno.

Šta trebate učiniti? Pošaljite umjetnički rad bilo koje vrste. To može biti slika, pjesma ili bilo koja druga vrsta umjetnosti. Jednostavnije rečeno, u ovom hotelu plaćate sa umjetnošću. Ideja za ovo nastala je tako što je deda trenutnog vlasnika hotela bio umjetnik.

Za goste koji žele da dobiju besplatnu noć ili dvije boravka u Stockholmu, protokol je jednostavan. Rad koji šaljete mora stati na A4 papiru i mora biti potpisan od strane umjetnika. Taj rad ćete predstaviti po dolasku u hotel, a za više informacija, najbolje je da pogledate sajt hotela. Dakle, jedini kriterij je da je rad autentičan. Od trenutka predaje, vlasništvo i prava na rad pripadaju hotelu, tako da umjetnici moraju biti sigurni da su spremni da poklone svoj rad. Požurite, ova ponua vrijedi do polovine oktobra.

Neki ljudi se mogu pitati što ako moj rad nije dovoljno dobar ili ja nisam dovoljno talentovan naslikati nešto?

Pa ko ima pravo da kaže šta je umjetnost, a šta ne? U hotelu ovo objašnjavaju na taj način da je svačiji smisao i svačije poimanje umjetnosti drugačije i poenta je jedino da je rad autentičan.

Generalni direktor hotela gospodina Mattisson dodaje: “Smještaj je ono što možemo da poklonimo i sretnimo sa tim.. Svi su dobrodošli ovdje, od mladih i nadolazećih umjetnika do onih koji već uveliko postoje.”

Za više informacija o ovome, pogledajte orginalan tekst. objavljen na sajtu Time

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *