Kombo putovanje u Gruziju i Bugarsku

Kombo putovanje – posjetite Veneciju, Bugarsku i Gruziju za samo 70 evra!

Danas za Vas imamo jedno kombo putovanje, aranžman skrojen po mjeri avanturista. Ukoliko ste za malo egzotičnije zemlje, predlažemo vam putovanje u Bugarsku i Gruziju, uz obilazak Venecije, gdje će vas 4 avionske karte koštati samo 70 evra!
Kombo putovanje u Gruziju i Bugarsku
Termin putovanja je kraj jeseni, a na putovanje krećemo iz Venecije, 25.11 gdje letimo Ryanairom do Sofije za samo 10 evra! U Sofiji provodimo jednu noć, odakle Wizz airom krećemo za Gruziju i tamo provodimo 7 noćenja i vraćamo se 3.12, a povratna karta je samo 20 evra! U Sofiji ponovo ostajemo 2 noći, dovoljno vremena da obiđemo ovaj grad. Za Veneciju se vraćamo 5.12.

Ovo je samo primjer putovanja koje možete iskombinovati, a cijene su slične i u ostalim terminima u ovom periodu. Isto tako, karte po ovim cijenama možete kupiti na rumbo.es i rumbo.pt stranicama, ali je nužno da imate Diners ili Maestro karticu.

Ukoliko je nemate, karte možete kupiti na oficijelnim sajtovima kompanija, a cijena je malo viša i iznosi oko 40 evra za ova četiri leta.

fdgdgfU cijenu Ryanair leta uključen je  jedan komad ručnog prtljaga veličine 55 x 40 x 20 cm i još jednu manja torba, dok je na Wizz air letu, dozvoljen unos prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm.

Do Venecije najlakše možete doći autobusom iz Zagreba preko kompanije Flix bus. Ukoliko kupite karte na vrijeme, možete naći povratnu kartu za oko 40 evra.

gdfgf

Preporuka za smještaj

Ukoliko ste ljubitelj avanture, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, jedete sa njima, a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje u većini gradova svijeta, dvokrevetna soba može pronaći za oko 15 evra. Za samo malo više novca, bićete u prilici da iznajmite sopstveni stan.

Na kraju, sve avio karte, kao i autobuska karta do Venecije i nazad će vas koštati oko 70 evra. Ukoliko putujete putem Couchsurfinga, smještaj nećete plaćati.

Za sva dodatna pitanja i informacije

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *