putovanje u Krakov

Nova godina u Krakovu sa polaskom iz Banja Luke za 245 KM

U saradnji sa turističkom agencijom Jungle Tribe BiH iz Sarajeva, nudimo vam novogodišnje putovanje u čudesni Krakov, jedan od najljepših gradova Poljske i mjesto stvoreno za mlade. Doživite Krakov, posjetite fenomenalni rudnik soli i ludo se zabavite u novogodišnjoj noći.

6 dana, bus+hotel već od 300 KM 245KM!

Period putovanja: 29.12.2015-03.01.2016. godine

turcja_krakow_forum

Nevjerovatan grad, nevjerovatan doživljaj! Nova godina u Krakovu za pamćenje i prepričavanje. Magičan grad, pun energije, zabave, grad koji odiše svojim ponosom i kulturom… Niske cijene hrane, pića i u klubovima razlog su zašto mladi ljudi iz Poljske zajedno s turistima iz cijele Evrope slave…

St-Marys-Basilica-Krakow-Poland

Pjesnici, umjetnici, naučnici, svi su inspiraciju nalazili u Krakowu… Grad ima 800.000 stanovnika od čega je gotovo pola studenata! Prepuni i prelijepi vrtovi, te parkovi u centru grada ispunjeni su mladim ljudima i pozitivnom energijom. Četiri prelijepa dana u gradu na obali Visle, studentskom i kulturnom centru Evrope koji svaki dan posjeti ogroman broj turista iz cijeloga svijeta!

607624_1680_948

Ogroman broj studentskih klubova koji su ispunjeni mladim ljudima iz srednje Evrope. Studentske cijene i vrhunski provod! Mnogobrojni underground chillout barovi i naravno, odlično pivo, posebno kuhano! Poljski specijalitet koji morate probati. Iako se ne može mjeriti s kuhanim vinom, svakako ima poseban okus.

20091222-144053.Full

Očekuje vas i fakultativni izlet u Wieliczku, čuveni Rudnik soli, kao i obilazak logora Auschwitz i Birkenau,u kojemu je sniman film “Šindlerova lista”.

aktualne-kaplica_sw_kingi

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama kontaktirajte nas na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon: 065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe BIH iz Sarajeva.

.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *