avio karte za Pariz za manje od 50 evra.

Nova godina u Parizu za samo 199 evra

U saradnji sa turističkom agencijom Jungle Tribe iz Beograda, nudimo vam novogodišnje putovanje u romantični Pariz, jedan od najljepših gradova na svijetu i mjesto koje nikoga ne ostavi ravnodušnim. Danas je Pariz kulturni centar Evrope i svijeta, grad po kome su snimani mnogi filmovi i  mjesto koje svakom svojom ulicom piše istoriju. U povratku vas očekuje i obilazak Salzburga.

Ponuda uključuje: 8 dana, bus + hotel 199 evra.

Ova ponuda važi do 02.11.2015.

Termin putovanja: 28.12.2015 – 4.1.2016.

Eiffel-Tower-In-Paris-Photography-Images

Jedinstvena prilika da uživate u romantici i čarima jednog od najljepših gradova na svijetu.

Paris_yay

Posjetite Ajfelovu kulu, Trijumfalnu Kapiju, katedralu Notr Dam, čuveni muzej Luvr, Latinsku četvrt, sjajni Monmartr,  Mulen Ruž , Sen Deni…i još mnoge druge znamenitosti grada svijetlosti.

Nova godina u Parizu za samo 199 evra
                                           Nova godina u Parizu za samo 199 evra

Čeka vas i fakultativni izlet u Versaj, veličanstveni dvorac francuskih kraljeva, gdje ćete obići dvoranu ogledala u kojoj je potpisan Versajski mir (kojim je završen Prvi svjetski rat), skulpture u parku koje glorifikuju “Kralja sunca” (Luja XIV) i prikazuju teme iz mitologije, Salon rata i mira…

U povratku, posjetićete i Salzburg, jedan od najljepših gradova Austrije i mjesto u kome je rođeni poznati kompozitor Volfgang Amadeus Mocart.

salcburg

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama pogledajte klikom na dokument pored PARIZ plan i program puta

ili nas kontaktirajte na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon: 065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe iz Beograda. U cijenu putovanja ne ulazi provizija prilikom plaćanja iz neke druge države u Srbiju.

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *