Povratne avio karte za Valensiju nikad jeftinije

Povratne avio karte za Valensiju za samo 28 evra!

Danas Vam donosimo povratne karte za Valensiju, grad poznat po sjajnim plažama, čuvenoj paelji i jednom od najboljih akvarijuma na svijetu.Povratne avio karte za Valensiju nikad jeftinijeOvaj let uključuje jedan komad ručnog prtljaga veličine 55 x 40 x 20cm i još jednu manju torbu, ručnu torbicu dimenzija 35 x 20 x 20cm. U cijenu su uključene sve aerodromske takse. Let je iz Trsta.

Karte po ovoj cijeni kupite ukoliko imate Diners karticu klikom ovdje. Ukoliko ne, karte za malo veći iznos kupite ovdje, ili na nekom drugom sajtu pretraživača avio karata

Termin putovanja za Valensiju

20.11 – 24.11.2016.

Preporuka za smještaj u Valensiji

Ukoliko ste ljubitelj avanture, naša preporuka Vam je Couchsurfing. Ovo je stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, jedete sa njima, a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o ovom sajtu i našim iskustvima o njemu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija za smještaj u Valensiji, ukoliko želite malo komfora, je da koristite Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se smještaj u većini gradova svijeta može pronaći za svega 15  do 20 evra.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte nas na:

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *