Povratne karte za Island za samo 85 evra

Ukoliko tražite neko egoztično putovanje, nudimo vam jedinstvenu ponudu, povratne avio karte za Island za samo 84 evra uz posjetu Londonu i Ženevi! Za samo 85 evra, dobijate ova tri mjesta.

Kako kreirati putovanje pitate se?

Za putovanje koristimo Easyjet letove.

Polazak je iz Splita 15.05.2018. letom Easyjeta za London. U Londonu ćete morati prespavati, layover je skoro 18 časova, dovoljno vremena da bacite koji đir po gradu. Putovanje nastavljamo sljedeći dan 16.05. rano jutarnjim letom Easyjeta iz Londona u Reykjavik.

Na Islandu ćemo uživati sljedećih 7 dana, sasvim dovoljno vremena da vidite neke od najnevjerovatnijih prirodnih ljepota ove zemlje. Sa Islanda letimo za Ženevu 23.05. sa Easyjetom. Tamo ćemo ostati samo jednu noć, layover je 7:35 h, stižemo kasno uveče i odlazimo rano ujutro. Ako vam se ne plaća smještaj, možete prespavati i na aerodromu. Povratak u Split je ranojutarnjim letom Easyjeta 24.05.2018.

Osim navedenih datuma mogući su i neki drugi termini po istim ili sličnim cijenama. Na primjer, za polazak možete odabrati i 12.05. ako želite duži boravak na Islandu ili 17.05 ako želite kraći. Raspoloživih kombinacija u druge periode ima još, provjerite cijene za datume koji vas interesiraju.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 20€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom, to je naknada po osobi na kraju niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša.

Direktno na Easyjet stranicama:

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjem da je u cijenu za Easyjet letove uključen samo ručni veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *