Viza za Izrael

Država Izrael, zemlja je koja se nalazi na Bliskom istoku na istočnoj obali Sredozemnog mora. Stanovništvo Izraela je većinsko jevrejsko, sa velikom nejevrejskom manjinom, koju uglavnom čine hrišćani, Druzi, i muslimani Arapi.  Iako oko 66 % površine Izraela otpada na pustinju Negev, Izrael je vrlo napredna zemlja pa čak i u ovim teškim uslovima uzgaja mnoge poljoprivredne kulture.

Pored toga, ova zemlja zaslužna je za mnogo proizvoda koje koristimo danas u svakodnevnoj upotrebi, a može se pohvaliti i sa najvećim brojem Nobelovaca na svijetu.

Za više informacija o ovoj zemlji, pročitajte pojedine zanimljivosti o Izraelu.

viza za izrael

Viza za Izrael

Za konzularnu pomoć nadležna je ambasada BiH u Tel Avivu, Izrael.
Viza za Izrael se izdaje u bilo kojem međunarodnom predstavništvu Izraela u svijetu. Za nas je najbliža opcija ambasada Izraela u Beogradu, Srbiji. https://embassies.gov.il/beograd/Pages/default.aspx ili ambasada Izraela u Zagrebu, Hrvatskoj. https://embassies.gov.il/zagreb/Pages/default.aspx
Pasoš, popunjen obrazac za vizu, uvjerenje o zaposlenju, izvod iz banke, povratna ili tranzitna karta, potvrda o rezervaciji smještaj,a obavezno zdravstveno osiguranje.
90 dana

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *