VODIČ ZA BANJALUKU

JEDINSTVEN NAČIN DA UPOZNATE
GRAD NA VRBASU.

AUTOR: Robert Dacešin

Moje ime je Travel mapping, a kroz ovaj turistički vodič vodiću te Banjalukom, gradom prepoznatljivim po dobroj hrani, lijepim ženama i srdačnim ljudima. Ispričaću ti i mnogo toga interesantnog o spomenicima kulture i znamenitostima ovog grada, upoznaću te sa svim značajnim dešavanjima u Banjaluci, pokazaću ti na koje izlete možeš otići, a odaću ti i tajnu na kojim mjestima se dobro jede i pije.

Već sutra je na tvojoj adresi!

Šta se nalazi u vodiču?

Savjeti lokalaca

Lokalci ovoga grada ispričaće vam mnoge zanimljivosti vezane za Banjaluku, a podijeliće sa vama i mnoga tajna mjesta koja samo oni znaju. Pored ovoga, saznaćete:

Sve o znamenitostima grada i spomenicima kulture

Koja su najbolja mjesta za izlazak i gdje se jede dobro

Lokalne priče i legende o kojima se malo zna

Koja su to najbolja izletišta u blizini Banjaluke

Zanimljivosti koje su obilježile ovaj grad

Kako su naselja u gradu dobila svoja imena

Savjete gdje možete besplatno parkirati auto

I još mnogo mnogo toga...

Jedinstvena mapa grada

U vodiču se nalaze dvije mape. Na jednoj, imaćete priliku da otkrijete koja su to najzanimljivija mjesta u Banjaluci i koje to znamenitosti morate posjetiti, dok će vam druga oktriti na kojim mjestima u gradu se dobro jede i pije.

Šta drugi kažu o vodiču?

Iako putujem svijetom već zadnjih deset godina i sam imam blog za putovanja, moram priznati da nešto ovako dobro upakovano još nisam vidio. Gledam sad vodič koji sam kupio u Parizu. Odjednom mi loše izgleda 🙂


Dejan Kuburović
Beograd, Srbija

Svaka čast Robi. Zaista si me iznenadio sa ovim vodičem. Čitav dizajn, počev od korica, tokom čitave knjige je veoma impresivan. Mislim da u niti jednom gradu u Poljskoj ne postoji nešto ovako.

 

Bogdan Zhukevych
Gdansk, Poland

Savršeno! Predobro. Oduševljena sam svakim dijelićem ovog vodiča. Koja količina korisnih i zabavnih informacija. Svaka čast.
Maja Diljkan
Banja Luka, BiH

Veoma interesantna knjiga koja drži pažnju i vrlo lako se čita. Mnogo zanimljivih i neobičnih stvari sam saznao o Banjaluci.

Tomislav Savanović
Banja Luka, BiH

Savršen vodič! Sasvim slučajno sam naletio na ovu knjigu. Uzeo sam je jer sam tražio više informacija o spomenicima grada, ali u njoj sam našao toliko toga dodatnog što u niti jednom drugom vodiču nisam našao.

 

Pedro Cascais
Porto, Portugal

Moja prijateljica Maja mnogo mi je pričala o Banjaluci, a ovaj vodič predstavlja najbolju pripremu koju sam mogla imati. Ilustracije i crteži su nejverovatni!Nathaly Gonçalves
Rio de Janeiro, Brazil

Najbolja knjiga o Banjaluci koju sam našao, vjerovatno i najbolji vodič na koji sam naišao u Bosni. Svaka čast Robi prijatelju!

 


Jasmin Beširević
Minhen, Njemačka

Ovaj vodič, ne samo što će Vas odvesti u svaki važan kutak Banjaluke, reći Vam sve najznačajnije podatke o njoj, on predstavlja i savršen suvenir koji će Vas kasnije na jedan originalan način vjerno podsjećati na moj grad.

Darija Knežević
Banja Luka, BiH

O autoru

ROBERT DACEŠIN

Magistrirao sam ekonomiju na ekonomskom univerzitetu u Bratislavi, Slovačkoj, a već nekoliko godina se bavim digitalnim marketingom. Pokrenuo sam mnogo vlastitih projekata, poput najčitanijeg putopisnog bloga u BiH (Rio priče sa putovanja), prvog interaktivnog turističkog vodiča za grad (Travel mapping), dugo godina radim kao međunarodni teniski sudija gdje sam imao priliku da sudim Nadalu, Mareju, Berdihu, Monfisu i mnogim drugim igračima iz svijeta tenisa, a možda ste čitali i moj tekst o 22 načina kako bih unaprijedio turizam u Banjaluci. Pored ovog svega, govorim 5 stranih jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački), a dobio sam i nagradu grada za doprinos razvoju turizmu i sportu u Banjaluci. P.S. Trčim i polumaratone i plešem salsu.

OTKRIJ BANJALUKU

DOŽIVI OVAJ GRAD NA POSEBAN NAČIN

Upoznaj Banjaluku kakvu do sada nisi znao. Banjaluku o kakvoj još niko nije pisao i saznaj sasvim nove i zanimljve stvari o gradu na Vrbasu. Bilo da si Banjalučanin ili stranac, ovaj ilustrovani vodič vodiće te ulicama ovoga grada i pokazaće ti sve ono što čini Banjaluku ovako posebnom.

Već sutra je na tvojoj adresi!