Kako stranci vide Bosnu i Hercegovinu

Odlični mobilni paketi za sve koji putuju u Bosnu i Hercegovinu!

Ukoliko živite u inostranstvu i planirate putovanje u Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno nerijetko imate problem sa korišćenjem interneta kod nas i nikada niste sigurni, na koji način ga koristite, koliko će se naplatiti i slično. Jednostavno, kako nismo zemlja članica Evropske unije, te i sami imamo poteškoća sa internetom kada putujemo, isti problem imaju i stranci koji nas posjećuju. Na kraju obično tražiš neki otvoren wifi negdje u gradu, pitaš za šifru u kafiću, ali…cimanje je baš.

Međutim, kompanija BH Telecom uvela je jednu zaista sjajnu opciju za sve koji dolaze kod nas u vidu Ultra Tourist paketa.

O čemu se radi?

Naime, svi ljudi koji dolaze u Bosnu i Hercegovinu sada mogu da izaberu jedan od tri Ultra Tourist paketa i sa njima normalno koriste internet. Kako bih vam približio ponudu, ajde da vam predstavim svaki od paketa pojedinačno.

Ultra tourist 1 paket

– Ultra USIM kartica sa korisničkim brojem

– 5 GB dobrodošlice/10 dana, 5 KM na računu 

– 15 GB interneta po maksimalnoj brzini 4G + mreže  –

Ultra certifikat i brošura sa uputama za upotrebu 

Cijena: 20 KM

Prvi paket je odličan za osnovnu upotrebu i vjerujem da će vam biti sasvim dovoljan kada budete dolazili u Bosnu i Hercegovinu. Ipak, ukoliko želite više interneta, više minuta, više svega, preporuka za jedan od naredna dva paketa.

A znate šta je najbolje od svega?

To što svaki od paketa možete uzeti i prije dolaska putem interneta, te ne morate gubiti vrijeme kada dođete, već ćete internet imati od samog starta. Samo ga poručite putem sajta u par klikova i mirni ste. Da kupite neki od paketa, kliknite na ovaj link.

Kako nas ako sve bude po planu naredne godine očekuje veći broj turista, vjerujem da će ovo mnogo koristiti svima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments