Putovanje u paru

Tražim saputnika

Tražim saputnika za putovanje

Tražim saputnika je mjesto namijenjeno svim ljubiteljima putovanja i avanture, koji ne žele da putuju sami i koji su u potrazi za pravom osobom sa kojom će otići na sva ona mjesta o kojma dugo maštate.

Koliko puta ste željeli da odete na neko neobično mjesto ali niste mogli da nađete nekoga za to? Ili ste možda raskinuli sa bivšim/om, pa vam treba neko društvo na putu i to po mogućnosti suprotnog pola da bi bivši/bivša vidjeli koliko vam je dobro u životu. 🙂 Onda je rubrika Tražim saputnika mjesto za vas.

Tražim saputnika za putovanje

Mnogo puta mi se do sada desilo da sam imao toliko planova da negdje putujem, ali nisam uspjevao da pronađem osobu sa kojom bi putovao. Molio bih prijatelje i govorio da ću organizovati sve i da jedino što treba da ponesu je nešto novca i dobre volje, ali obično bi se to sve završavalo na obećanjima od kojih nikada ne bi ništa bilo. Na kraju bih sam putovao i to bi bilo super, mada uvijek sam nekako tražio nekoga sa kime bih mogao prebaciti koju. Osobu sa kojom bih dijelio sve te divne trenutke koje mi se tada dešavaju i kasnije ih kući ponovo prepričavao.

E sad, kako vi ne biste morali da prolazite kroz sve ovo i kako bismo vam omogućili da putovanja ne ostanu samo maštanja, kreirao sam ovu rubriku sa ciljem da Vam pomognem da nađete osobu za putovanje i sa njom ostvarite sve svoje putoholičarske planove i snove koje imate. Čak i da tražite djevojku za ljetovanje ili vam samo treba prevoz da biste otputovali negdje, ostavite komentar.

Samo napišite ispod gdje vam se ide i u kojem terminu, ostavite neki kontakt, a mi ćemo vam naći saputnika. Tj, potrudićemo se da ga nađemo, jer dobro znamo da je putovanju u paru mnogo zabavnije nego solo.

Stoga, bilo da ste stari, mladi, želite avanturizam ili komfor i tražite nekoga za putovanje, samo napišite vaše želje.

A nakon što pronađete saputnika, pogledajte naš vodič o tome kako organizovati najjeftinije putovanje.

Više o tome kako putovati solo, pronađite na ovom linku.

Prije svega, kada je u pitanju smještaj, na ovom sajtu možete rezervisati smještaj sa osobom koju pronađete ovdje i uštedjeti čak 30 do 50 odsto. Sajt vam daje opciju da vam na SMS, Messanger ili Whatsapp pošalje ponudu kada budete bila i zaista je super opcija ukoliko planirate na vrijeme. Super opcija za one koju planiraju obilaziti više po gradu je

Ono što vam isto tako može biti zanimljivo dok ste ovdje je ova univerzalna SIM kartica sa kojom ćete uštedjeti dosta novca na minute i internet.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2,177 comments