Doček Nove godine u Beču, Bratislavi i Budimpešti za samo 119 evra

U saradnji sa turističkom agencijom Jungle Tribe iz Beograda, nudimo vam novogodišnje putovanje u tri prelijepa grada centralne Evrope. Doživite Beč, Bratislavu i Budimpeštu i posjetite možda i najbolji Božićni sajam na svijetu.

tumblr_mrxtp3cvah1qd3bpyo1_1280

5 dana, bus + hotel 119 evra. Ova ponuda važi do 2.11.

Termin putovanja:

 30.12.2015-03.01.2016.

Uz rezervaciju ovog putovanja, očekuje vas gratis turistički vodič o Beču sa svim korisnim informacija o znamenitostima, cijenama, javnom prevozu, savjetima, zanimljivostima kao i mini rječnik njemačkog jezika.

bec-1

Beč, jugoslovenski grad u srcu Evrope. Posjetite Trg Marije Terezije, Hofburg sa odajama Franca Jozefa I, Štefansdom i čuveni dvorac Šenbrun.

Wien

Tu je i posjeta šarenoj Hundertvaser zgradi.

Posjetićete i Bratislavu, grad bez gužve i tenzije i mjesto za koji kažu da ima možda najbolju zabavu u Evropi. Jedna od takvih vas očekuje za Novu godinu 🙂 Ovo je pravi mali raj za sve ljubitelje pivnica s obzirom na niske cijene provoda. Posjetićete stari grad, tvrđavu, katedralu Svetog Martina, Mihalsku branu i mnoge druge znamenitosti malog dragulja na Dunavu.

                                              Doček Nove godine u Bratislavi

U povratku ćete posjetiti i Budimpeštu i obići Trg Heroja, Parlament, mostove na Dunavu, Vaci ulicu i još mnogo mnogo toga. Probajte čuveni mađarski gulaš, prošetajte se Citadelom i Ribarskim bastionom.

budimpesta

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama pogledajte klikom na dokument pored BEČ, BRATISLAVA, BUDIMPEŠTA plan i program puta

ili nas kontaktirajte na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon: 065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe iz Beograda.

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *