FEJS Fest – Ljeto na vrhu svijeta! [28 – 30.06.]

Gdje ćete biti krajem juna?

Ako još nemate nikakvih planova, ili razmišljate gdje bi to bilo najbolje otići na par dana da se zagrijete za ljetovanje, evo sjajnog prijedloga!

Na Jahorini će se u periodu od 28. do 30. Juna održati prvi FEJS Fest – mjesto dobre zabave i doživljaja o kojima će se dugo pričati!

zicara gondola planina

Na jednom mjestu, skupiće se svi ljubitelji dobre zabave, muzike, vina i hrane, jer organizatori pripremaju za svakog po nešto kako bi ovo bilo ljeto za pamćenje!

Prvi dan festivala, 28.06, biće zagrijavanje za vikend, gdje nas očekuje degustacija vrhunskih vina i rakija, kao i koncert Marije Mikić u hotelu Vučko.

Već drugi dan, 29.06, krećemo sa aktivnostima od jutra, pa je već u 10h organizovana panoramska vožnja gondolom na Poljicama, a poslije i hiking sa vodičima, gdje ćete zaviriti izvan ski staza Jahorine i otkriti ona skrivena prirodna mjesta i ljepotu koju ova planina nudi.

setnja planinom

Tu će biti i Family Zone gdje će biti organizovano takmičenje za porodice u poligonima, a nagrade su zaista vrijedne – vaučeri za zimovanje, smještaj, kuglana, vožnje kvadovima…)

face painting

Vrhunski umjetnici će u Hotelu Termag raditi i face painting u kojem sam siguran da će najviše uživati najmlađi, a oni malo stariji ne trebaju zaobići pivski festival u sklopu kojeg će biti degustacija, takmičenje u brzom ispijanju piva, takmičenje u brzom ukucavanju eksera, i druge zanimljive igre, a sve to uz vrijedne nagrade za najbolje.

Za ljubitelje muzike, popodne se organizuje vrhunska DJ žurka u Restoranu Koliba, a uveče od 21:00h, svi ćemo uživati u koncertu Maje Jevtić u Hotelu Lavina, a ulaz na koncert je besplatan.

 

Kad se utisci od subote smire, i kad se dobro naspavamo i budemo spremni za idući dan, onako gladni i puni utisaka, u nedelju ćemo uživati u Gastro Festu u Rajskim vratima, gdje će lokalni proizvođači predstaviti svoje proizvode, kao i hoteli sa svojim vrhunskim kuhinjama. Očekuje nas i ponuda Hercegovačke kuće, a i ovaj dan je organizovana i vožnja gondolom i posjeta Dino Parku na Ravnoj Planini!

Sve o festivalu možete pročitati na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici, a takođe možete pogledati detalje i na sajtovima Hotela Termag , Vučko i Lavina, koji će biti jedni od domaćina.

festival jahorina

Takođe, na sajtu Udruženja Hotelijera Jahorine se nalazi i zvanična agenda kao i svi detalji festivala.

Ja ću biti na festivalu i jedva čekam da se družimo, a i vama predlažem da ako još ništa nemate planirano za ovaj vikend, dođete na Jahorinu jer nas sigurno očekuje vikend za pamćenje!

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 comment