Finska

Finska nudi besplatno ljetovanje da vas njihovi stanovnici nauče kako da budete srećni!

A ako ste se pitali da li je moguće naučiti biti srećan, Finci veruju da jeste i da oni znaju tajni recept. Zato, ako želite da provedete dio ljeta učeći se sreći, to možete uraditi i to besplatno.

Naime, Visit Finland pokreće program Rent A Finn ovog leta, kako bi privukli veći broj turista.

Već su 2016. imali program “FinRelax”, koji je pozivao ljude da se riješe stresa kroz program od pet koraka fokusiran na prirodu. A 2018. nudili su posetiocima posao iz snova, koji je uključivao gledanje Polarne svetlosti.

Sada žele da spasu svijet od stresa tako što će povezati turiste sa finskim vodičima za sreću i omogućiti im besplatna putovanja u Finsku. Cilj? Da uče o tome šta je prava sreća i da urone u finsku tradiciju i kulturu.

– Želimo da budemo sigurni da će putnici iskusiti autentičnu Finsku, tako što ćemo i pokazati našu vezu sa prirodom i to će ih kroz ovo putovanje provesti njihovi lični vodiči za sreću – kaže Heli Himenez, direktor ovog projekta i nastavlja:
– Rent A Finn će omogućiti turistima da žive životom kojim žive Finci, da isprobaju hranu na autentičan način, da šetaju šumom i odsjedaju u udaljenoj vikendici iz koje imaju pogled na predivno jezero.

Trenutno se bira osam Finaca koji će biti vodiči za sreću, a putnici mogu da se prijavljuju na sajtu Rent A Finn – samo požurite, jer su prijave otvorene od 18. marta.

Izvor: Original magazin

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *