Kuba slika

Fotografije sa putovanja by Vesna

U moru ljudi koji slikaju nešto, ili pokušavaju da slikaju nešto, jako je teško izdvojiti se. Ovaj put, donosimo Vam priču i fotografije Vesne iz Banjaluke, koja po nama ima možda najbolje fotografije sa putovanja na ovim prostorima.

bahamiIako ona za sebe kaže da i nije neki fotograf, vi sami presudite da li je to tačno 🙂 Ovo su fotografije sa putovanja nastale iz Vesninog aparata. Kuba, Bahami, Italija, Španija, pa čak i neka mjesta blizu nas, nalaze se na ovoj listi njenih najbolji fotografija i služe kao dokaz da i u regionu u kojem živimo, postoje mnoge interesantne stvari koje vrijedi posjetiti, ali i kao motivacija da neko ko je rođen ovdje, svojim radom i trudom, može da putujete gdje god želi ukoliko to čvrsto odluči.

Pratite Vesnu na njenom Instagram profilu pod nazivom Travel with Vesna

Fotografije sa putovanja, Bled cinque-terre-slika dubrovnik-slika kapri-italija-slika kinderdijk kolmar-slika kravice-vodopad kuba-slika-2 kuba-slika luvr-slika malecon-kuba-slika mikonos-slika montafon nijagarini-vodopadi ny-slika park-tulipana plaza-pilar-kuba santorini-2-slika santorini sintra-slika slika tasos-slika terme-saturnia-slika una-slika unspecified valesnija vatikan-slika venecija

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *