Ryanair uvodi letove iz Banjaluke

KONAČNO – Ryanair uvodi letove iz Banjaluke za Njemačku, Švedsku i Belgiju!

Avioni irskog avioprevoznika “Ryanair” letjeće od novembra sa banjalučkog aerodroma ka aerodromu Memingen u Njemačkoj, Stockholm u Švedskoj i Šarlroa (Brisel) u Belgiji.

Najpoznatija i najpopularnija evropska low-cost aviokompanija, irski ”Ryanair” letjeće od novembra sa Aerodroma Banjaluka u Memingen u Njemačkoj i Šarlroa u blizini glavnog grada Belgije u Evropske unije, Brisela.

“Ryanair” je danas zvanično najavio ove letove čime će kompanija zvanično ući na tržište Bosne i Hercegovine.

“Na objema rutama će se saobraćati dva puta sedmično počevši od novembra mjeseca, a prema zimskom redu vožnje za 2018. godinu, a karte će biti dostupne za prodaju kasnije u toku dana na internet stranici Ryanair-a – Ryanair.com”, saopšteno je danas.

Bosna i Hercegovina će biti 37. zemlja u kojoj će Ryanair saobraćati.

Karte po promotivnoj cijeni od 19.99 evra za putovanja od novembra mjeseca, možete rezervisati do srijede u ponoć (25. april)  na stranici kompanije

“Ryanair dolazi na banjalučki aerodrom. Ovo je veliki dan za naš aerodrom, grad Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Naši građani će imati mogućnost da, preko Brisela i Memingena, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko evropskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Evrope će moći mnogo lakše da dođu kod nas i da otkriju ljepote Banjaluke i banjalučkog regiona, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda”, izjavio je Duško Kovačević, v.d. direktora Aerodroma Banjaluka.

Detalji sporazuma sa irskom kompanijom za sada nisu objavljeni.  Niskotarifne avio kompanije (Low cost carriers) nude jeftinije karte od tradicionalnih avio-kompanija, ali da bih ih privukli, aerodromi su prinuđeni da smanje mnoge takse.

Izvor: Mondo.ba

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 comment