Prijavi se i osvoji besplatno putovanje po Evropi

Prijavi se i osvoji besplatno putovanje Evropom!

Da li si osoba koja voli putovanja? Ako je odgovor na to pitanje potvrdan, prijavi se i osvoji besplatno putovanje po Evropi!

Prijavi se i osvoji besplatno putovanje po Evropi

Osvoji besplatno putovanje po Evropi

Osvoji besplatno putovanje na vrlo jednostavan način.Tomaž Gorec, samostalni preduzetnik, putnik, bloger i fotograf koji dolazi iz Slovenije planira da putuje autom po Evropi u toku ove i iduće godine. Na to putovanje planira da povede i jednu osobu, kojoj će platiti sve troškove. Od osobe koja bi putovala sa njim, u zamjenu za besplatno putovanje, Tomaž očekuje samo da napiše nekoliko članaka za internet stranice www.ilovejourneys.com i www.tomazgorec.rs.

Na internet stranici I Love Journeys objavljuju se zanimljivi članci isključivo na engleskom jeziku, te je za putovanje po Evropi sa njim, jedini preduslov da odlično poznajete engleski jezik.

Ukoliko se osoba koja bude putovala sa njim pokaže kao vrijedna, pametna i sposobna, Tomaž ističe da joj je spreman ponuditi i posao u njegovoj firmi, koja bi radila na promociji projekta na društvenim mrežama i na pisanju članaka o putovanjima na engleskom.

Više o Tomasu i njegovom radu možete pročitati na www.tomazgorec.rs/o-meni.

Osvoji besplatno putovanje u Evropi. Za prijavu, posjetite stranicu ispod.

Želiš putovati po Evropi potpuno besplatno?

Za sve dodatne informacije o ovom postu, slobodno nas kontaktirajte. Srećno sa prijavama 🙂

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 comment