Dubai

Povratna avio karta iz Sarajeva do Abu Dabija za samo 34 evra!

Ako planirate negdje na jesen i tražite neku egoztičnu destinaciju, evo sjajne ponude! Wizz Air je nedavno otvorio letove iz Sarajeva za Ujedinjene Arapske Emirate, a povratna karta može da se nađe za već od 34 evra!

Let je na svaka tri ili četiri dana, a ispod vam ostavljam primjer cijene karte za termin 14.11. do 21.11.

Za ovaj konkretan let, cijena je 34 evra, a sličnih letova imate tokom čitavog novembra i decembra. U ovu cijenu je uključen samo manji kofer, ali će vas doplata velikog izaći još nekih 45 evra, što je i dalje odlična cijena.

Mislim da je ovo idealno vrijeme da na miru obiđete dva najveća grada Emirata i doživite pravu egzotiku i mnogo sunca kada kod nas nastupe kišni dani.

Dubai

Građanima Bosne i Hercegovine potrebna je viza za ulaz u ovu zemlju, a više o tome kako se vadi, možete pronaći na ovom linku.

Preporuka je da kontaktirate Green travel agenciju kod koje sam i ja vadio vizu. Viza je bila gotova za dva dana, ljudi su vrlo brzi i profesionalni i sve je odlično prošlo. Građanima Srbije i Hrvatske, viza nije potrebna.

Za više informacija o tome šta vidjeti u Emirati, zavirite na profil kod Dalinde, djevojke koja živi tamo i svaki dan piše o životu u ovoj zemlji, više jeftinih karata i savjeta za putovanja, zavirite na moj Instagram nalog.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *