osvoji besplatno putovanje za dvoje

Prijavi se i osvoji besplatno putovanje za dvoje u nekom od 4 mjesta iz snova!

Već nekoliko puta na našem sajtu imali ste priliku da osvojite nego nagradno putovanje. Međutim, ovoga puta, donosimo vam možda i najbolju priliku, gdje samo jednim unosom e-mail adrese, možete da provedete dvije nevjerovatne sedmice u nekom od ova četiri nezaboravna mjesta. Prijavi se i osvoji besplatno putovanja za dvoje!

Krenite u potragu za divljinama Amerike i posjetite čuveni Grand Canon. Ukoliko želite više sunca, izaberite sunčanu obalu Australije, gdje možete naučiti i surfati, a za sve ljubitelje kulture i tradicije, možda je idealna opcija 13 dana u nekim od najljepših mjesta Italije ili posjeta egzotičnoj Kini. Na vama je da odaberete 🙂

Sve što treba da uradite je da izaberte putovanje koje vam se najviše dopada, da u polju sa desne strane ukucate svoju e-mail adresu i da podijelite vašu prijavu na nekoj od društvenih mreža. Na ovaj način, ulazite u takmičenju i stičete priliku da osvojite jedno od ova četiri sjajna putovanja.

Da biste se prijavili, kliknite na

osvoji besplatno putovanje za dvoje

To nije sve!

Kao dodatnu nagradu, srećni dobitnik će osvojiti i  Canon EOS 1300D* camera kameru, kako bi mogao da zabilježi ove trenutke.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments