Proputovao je čitav svijet sa jednom porukom “Mama dobro sam”

Sve mame svijeta mnogo brinu za svoju djecu. Koliko puta sam samo na putovanju mami pisao poruke “mama dobro sam”, “nemoj da se brineš”, “snaći ću se”.

Upravo ovo je povod za našu današnju priču. Već ste sigurno mnogo puta čuli da neko, nakon dugo godina rada u nekoj firmi, odluči da napusti sve, da otkaz i zaputi se na putovanje oko svijeta. Postaje već klasika nekako, zar ne? Tipična stvar koju rade ljudi na zapadu rekli bi neki.

Već smo pisali u tome u ovoj i nekim drugim, sličnim pričama. Sličnu stvar uradio je i Belgijski model, Jonathan Quinonez, međutim, postoji samo jedva stvar koja ga razlikuje od svojih prethodnika.

S obzirom da je Jonathan jako blizak sa svojom majkom, bojao se kako će ona reagovati na ovu njegovu odluku. Budimo realni, sve mama su previše zaštitnički nastrojene i obožavaju svoje sinove. Onda se dosjetio. Da bi njegova mama u svakom trenutku znala da je dobro, na jednom parčetu kartona napisao je velikim slovima “Mom I’m Fine” (Mama dobro sam) i sa tim natpisom, obišao čitav svijet.

Kada su ga nakon pola godine upitali, kako je njegova mama, rekao je “I dalje je zabrinuta, ali zna da se super provodim i da je volim”.

Pogledajte serijal fotki sa natpisom “Mama dobro sam”

Kul tip, nema šta 🙂

mama dobro sam

mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-23 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-21 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-15 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-14 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-13 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-8 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-9 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-10 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-11 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-12 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-7 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-6 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-5 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-4 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-3 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-1

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *