HIT PONUDA! Putovanje za Berlin sa polaskom iz Banja Luke za samo 220 KM

HIT PONUDA!

U saradnji sa turističkom agencijom Jungle Tribe iz Sarajeva, nudimo vam putovanje u Berlin jedan od najljepših gradova Evrope, specifičan u svakom smislu. Danas predstavlja ekonomski i politički centar Evrope i svijeta, kulturnu prestonicu, grad koji priča istoriju, spoj istoka i zapada, kutak sigurnosti za umjetnike i alternativce, te grad krojen po mjeri naučnika i studenata. Uz obilazak Berlina, obilazimo i Dresden, Leipzia i Hamburg!

Ponuda uključuje: 7 dana, bus+hotel – 220 KM (studenti), 260 KM (ostali)

Ova ponuda važi do: 15.01.2015.

Termin putovanja: 20.02.2016-26.02.2016.

berlin-2Muzeji-barovi, pivnice, pabovi, ilegalni klubovi, grafiti, napuštene umjetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata se mogu naći u ovom gradu.

berlin-1

Simbol grada od 1961-1989.godine bio je Berlinski zid, danas su ostaci Galerija istočne strane sa grafitima, simboličnim graničnim prelazima i hiljadama turista koji se ispred nje fotografišu.

Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad prijatnih ljudi, grad umjetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posjetiocima. Aleksandarplac,TV toranj, Bulevar pod lipama, Berliner dom, Ostrvo muzeja sa čuvenim Pergamonom, Brandenburška kapija, Rajhstag, Tirgarten, Spomenik holokaustu, Potsdamerplac, Check Point Charlie, trabanti su neka od mjesta koja su vrijedna posjete.

berlin 2

Fakultativni izlet u Drezden, “Firencu na Elbi”, grad koji je sravnjen sa zemljom u Drugom svjetskom ratu. Drezden je poznat kao grad kulture i umjetnosti, a najveća turistička atrakcija je zgrada opere Semperoper. Posjetićete i Zvinger, vrhunac barokne umjetnosti sa kompleksom muzeja i galerija, “Vrata krune” na ulazu u gradske zidine, Palata kulture, Plavo čudo- most preko Labe, Terasa Evrope sa pogledom na Labu.

drezden

Fakultativni izlet u Hamburg, kombinaciju prirode i užurbanog života, luksuznih brodova i teretnjaka u luci, grada sa 300 pozorišta i kvarta legalne prostitucije St. Pauli.

hamburg

Za više informacija o planu putovanju, fakultativnim izletima, smještaju i ostalim informacijama pogledajte klikom na dokument pored BERLIN februar

ili nas kontaktirajte na

– Facebook profil: Rio priče sa putovanja

– E-mail: riopricesaputovanja@gmail.com

– Kontakt telefon: 065 / 813 – 288

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe iz Sarajeva.

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *