Da Nang

SUPER PONUDA! Putovanje u Vijetnam za samo 1997 KM (12 dana – sve uključeno)

Tražiš egzotično putovanje u kojem ćeš imati priliku da uživaš u pješčanima plažama, bogatoj istoriji i jednoj od najboljih kuhinja svijeta? Kako ti se čini putovanje u Vijetnam?

U martu ove godine, imao sam po prvi put priliku da posjetim ovu sjajnu zemlja. Jednu od TOP 3 zemlje, koje sam ikada posjetio. Uostalom, možda si već vidio moj vodič za Vijetnam. Ako bi me pitao šta mi se najviše dopalo, teško mogu da izdvojim samo jednu stvar. Ljudi su divni. Topli. Srećni. Hrana je savršena. Jedna od najboljih kuhinja koje sam probao. A tek koliko stvari ima da se vidi.

Stoga samo odlučio da zajedno sa jednom našom agencijom organizujemo putovanje u Vijetnam krajem septembra gdje ćeš imati priliku da vidiš jednu od najegozitičnijih zemalja na planeti.

Za sve informacije vezane za putovanje, pišite mi u inbox.

Ispod se nalazi kompletan program i sve šta vaš očekuje.

Putovanje u Vijetnam – Plan i program puta

1. DAN / 20.09.2019. : SARAJEVO – DOHA

Okupljanje na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Planirani let za Dohu u 12.35h. Slijetanje u Dohu u 18.45h po lokalnom vremenu. Obavljanje svih pasoških i carinskih kontrola, te nakon Izlaska sa aerodroma slijedi polazak prema Hotelu u Dohi. Smještanje u Hotel 4*. Slobodno vrijeme za odmor ili po želji odlazak u centar grada lokalnim prevozom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN / 21.09.2019.: DOHA – DA NANG

Check out iz hotela u 04:30h. Polazak ka aerodromu. Obavljanje pasoških i carinskih kontrola., te prijava na let za Da Nang. Let iz Dohe za Da Nang u 07.55h. Slijetanje u Da Nang u 19.25h po lokalnom vremenu. Pasoška i carinska kontrola, te transfer do hotela. Check in u hotel Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

3. DAN / 22.09.2019. : DA NANG CITY TOUR

Doručak. Slobono vrijeme za odmor i realksaciju na plaži do 13:30h. U 13:30h vrijeme predviđeno za fakultativni izlet Da Nang city tour. Poludnevni obilazak glavnih gradskih znamenitosti te obilazak lMarble planina, Cham muzeja, Han Marketa i Linh Ung Pagode. U sklopu izleta imaćemo ručak u nekom od lokalnih restorana i uživati u ukusima Vijetnamske kuhinje. U 18:00h planirani predviđeni povratak u hotel. Slobodno veče za individualne aktivnosti ili odlazak u pregršt lokalnih kafića, rooftop barova i restorana. Noćenje.

4. DAN / 23.09.2019. : BANA HILLS – GOLDEN BRIDGE

Doručak. Polazak iz hotela na fakultativni izlet Bana Hills i Golden Bridge. Dolazak u podnožje planine. Nezaboravna vožnja žičarom dugom preko 5000 metara. Dolazak na planinu i prvi susret sa napoznatijim simbolom ovog dijela Vijetnama- Golden Bridge.  Slijedi posjet najvećem vijetnamskom zabavnom, kulturnom i animacisjkom parku. Slijedi posjeta i cvjetnoj bašti Bana Hillsa. Vrijeme predviđeno za ručak u lokalnom restoranu, te kasniji odmor i relaksaciju. Obilazak Francuskog sela, Fantasy parka i Wax muzeja. Povratak žičarom ka autobusu. Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

5. DAN / 24.09.2019. : HAN RIVER CRUISE

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i realksaciju na prelijepoj pješčanoj plaži Da Nang-a.  U 17.00h polazak ka rijeci Han.  Vrijeme predviđeno za krstarenje plažom Han, sa nevjerovatnim pogledom na grad Da Nang. Povratak u hotel .Noćenje.

6. DAN / 25.09.2019. : DA NANG

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i relaksaciju na bazenu, plaži ili lokalnoj masaži. Noćenje.

7. DAN / 26.09.2019. : HUE CITY

Doručak. U 09.00h polazak prema gradu Hue u daljenom nekih sat i pol vožnje od Da Nanga. Posjeta Hai Van Pass, nekada prirodnoj granici između dvije države Vietnama i Chama iz 14og vijeka Posjeta Lap An laguni sa nezaboravnim prizorima. Dolazak u Hue, Upoznavanje sa glavnim gradskim znamenitostima. Dolazak u Khai Dinjs Tom mauzolej , mauzeloj kralja Nguyen dinastije iz 12og vijeka. Vrijeme predviđeno za ručak u lokalnom restoranu. Slijedi odlazak u Imperial Citadel palaču, gdje su živjeli svi posljednji kraljevi Vijetnama. Slobodno vrijeme. Polazak prema Da Nangu. Dolazak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.DAN / 27.09.2019. : DA NANG

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor na plaži te shopping. Noćenje.

9. DAN / 28.09.2019. : DA NANG – HOI AN

Doručak.  U 09.00h napuštanje hotela te polazak prema gradiću Hoi An. U 09.30h dolazak u My Son Sanuctary.Mỹ Sơn, je skupina napuštenih i djelomice srušenih hinduističkih hramova koje su izgradili kraljevi Čampa od 4. do 15. stoljeća. Hramovi su uglavnom posvećeni bogu Šivi, koji je tu poznat po mnogim lokalinim imenima, a najznamenitiji je Bhadresvara. Uživanje u apsara show-u , zvjezdani ples Cham naroda. Slijedi obilazak hramova i tornjeva My Son lokalitta koji su zapanjujuće dobro očuvani imajući u obzir starosti ovih građevina. Dolazak u Hoi An.  Slijedi vrijeme predviđeno za ručak u lokalnom restoranu. Potom prijava u hotel 3* i odmor od 2 sata. Slijedi vrijeme previđeno a obilazak ovog srednjovjeonog grada. Obilazak glavnih gradskih znamenitosti : Cantonese Assembly hall , Japanski most, Sa Huynh Muzej i dr. U 18:00h obilazak noćne tržnice u Da Nangu. Povratak u hotel. Noćenje.

10. DAN / 29.09.2019. : HOI AN

Doručak u hotelu. U 09.00h transfer ka Tra Que selu. Slijedi jednočasovna tura biciklom u trajanju od jednog sata kroz selo. U 10.00h vrijeme predviđeno za časove kuhanja, i to posebnih lokalnih specijaliteta 🙂 . U podne vrijeme predviđeno za ručak u restoranu u sklopu sela.  Slijedi virjeme za odlazak u fabriku lokalnih poznatih lampinjona, te ćemo proći kroz cijeli ovaj proces, ali dobićemo i časove o tome kako sami da napravimo iste. Slijedi povratak u hotel. Noćenje.

11. DAN / 30.09.2019. : HOI DAN

Doručak. Transfer ka Cua Dai luci te polazak brzim brodom ka daleko poznatom Chami otoku. Posjeta ovom lokalnom otoku gdje živi samo 350 ljudi, posjetite lokalni hram, tržnice. Slobodno vrijeme za odmor i realskaciju. Slijedi vrijeme za sljedeću lokaciju. Vozimo sse brodom ka Chong otoku gdje ćemo imati priliku da ronimo među koralima. Na otoku ćemo imaiti i ručak sa lokalnim ribljim specijalitetima. Odmor i relaksacija na plaži. Povratak u hotel. Vrijeme predviđeno za odmor i relaskaciu do napuštanja hotela. Napuštanje hotela u 21:00h. Polazak prema Da Nang aerodromu. Prijava na let za Dohu….

12. DAN  : HOI AN – DA NANG – DOHA – SARAJEVO

Planirani let za Dohu u 00.55h sa slijetanjem u Dohu 04.10h po lokalnom vremenu. U 07:10 planirani let iz Dohe za Sarajevo, sa slijetanjem u Sarajevo u 11.35h po lokalnom vremenu.

CJENOVNIK ARANŽMANA SA UKLJUČENIM IZLETIMA

1997,00 KM – ZA PRIJAVE DO 30.06.2019.

2097,00 KM – ZA PRIJAVE OD 01.07.2019.

Cijena aranžmana uključuje :

-Avio karta na relaciji Sarajevo–Doha–Da Nang–Doha–Sarajevo na redovnoj liniji Qatar Airwaysa

-Aerodromske takse

– 1 noćenje u Dohi u odlasku sa uslugom noćenje u hotelu 4* u 1/2 sobi

-7 noćenja u hotelu u Da Nangu u hotelu 3*  ili sličan sa uslugom noćenje sa doručkom u ½ sobi

-3 noćenja u HOI AN-u u hotelu 3* ili sličan sa uslugom noćenje sa doručkom u 1/2 sobi (posljednja noć se iskorištava do polaska na transfer , tačnije do 21.00h)

-Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom

-Svi izleti i obilasci navedeni po programu sa obrocima i ulaznicama kao što je navedeno u programu

-1 Pratioc putovanja iz Sarajeva

-Troškovi pripreme i organizacije putovanja

Cijena ne uključuje :

-Doplata za 1/1 sobu – 590,00 KM

-Putničko zdravstveno osiguranje : 24,00 KM

-Troškove viziranja pasoša

-Lični troškovi

Napomene :

Za ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja Uniline Plus doo Sarajevo

Uniline Plus nije odgovoran za kašnjenje letova i promjene satnica letova.

Potrebna važnost pasoša je minimum 6 mjeseci od dana ulaska na teritoriju Vijetnama.

Summary
Putovanje u Vijetnam za samo 1997 KM
Article Name
Putovanje u Vijetnam za samo 1997 KM
Description
Putovanje u Vijetnam u septembru mjesecu za manje od 2000 KM
Author

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments