Nevjerovatno vjenčanje unutar glečera na Islandu

Svako od nas, a pogotovo buduće mlade, žele da njihovo vjenčanje bude posebno, nalik na nijedno drugo. Mjesecima ranije se bira mjesto, haljina, hrana. Šalju se pozivnice gostima i do zadnjeg dana se pokušava učiniti vjenčanje što je moguće boljim i ovaj posebni dan, što posebnijim.

E sad, mnogi ljudi maštaju o vjenčanju na nekoj egzotičnoj plaži na Sejšelima uz zalazak sunca. Maštamo da pored sebe imamo najbolje prijatelje. Maštamo da ovaj dan savršen i da ga vječno pamtimo. Jedan mladi bračni par iz Amerike imao je sličnu ideju, otići na Bahame i napraviti vjenčanje iz snova. Međutim, Anthony i Marry, nakon dugog razmišljanja o tome kako napraviti jedno sasvim drugačije vjenčanje, odlučili su se da ga naprave na Islandu, mjestu o kojem su oboje toliko dugo maštali i koje ih je uvijek fasciniralo.

Kao lokaciju, izabrali su Langjökull glečer, a kao muziku tradicionalnog lokalnog izvođača Hafsteinn Þórólfssona, koji je pjevao ljubavne pjesme dok su gosti uživali u raznim Islandskim specijalitetima koju su im mladenci spremili.

KAKO JE IZGLEDALO OVO NEVJEROVATNO VJENČANJE?
we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-33__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-23__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-22__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-20__880 (1) we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-32__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-31__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-30__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-27__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-26__880 we-organized-the-first-wedding-inside-a-glacier-in-iceland-24__880

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *