Iz Banjaluke do Tivta i nazad od sada za samo 89 evra!

Ukoliko još uvijek niste odlučili gdje ćete na godišnji odmor ove godine, evo sjajne ponude. Počev od 27. juna, kompanija Air Montenegro, po prvi put otvara direktnu avio liniju iz Banjaluke za Tivat, a povratna karta iznosi svega 89 evra!

Umjesto da putujete više od 10 sati autom ili vozite se busom, sve što sada treba da uradite je da se fino naslonite na sjedište aviona, uživate u ljepim prizorima kroz prozor i za samo 50 minuta koliko traje ovaj let, već ste na moru. Realno, more nam nikada nije bilo bliže i jednostavnije.

Sveti Stefan Crna Gora

Mada, nije vrijeme jedina ušteda ovdje, već i novac, jer za ovaj iznos, teško da se možete sami autom spustiti do crnogorske obale, ako uzmete koliko ćete novca potrošiti na gorivo.

Na vama je sada samo da odlučite da li ćete ići u Budvu, Kotor, Porto Montenegro, Herceg Novi, Adu Bojanu ili neko drugo, vama drago mjesto.

Gdje kupiti avio karte i kad se leti?

montenegro Airlines sajt

Karte se mogu kupiti na sajtu airmontenegro.com ili kod ovlašćenih turističkih agencija.

Termini putovanja iz Banjaluke su svaki petak i nedjelja, a povratak je istim danima nazad.

Ono što je veoma važno napomenuti je da je broj mjesta na letovima po ovoj cijeni ograničen, kao i to da će se letovi odvijati do početka septembra mjeseca.

Za više informacija i eventualnih pitanja, zavirite na stranicu Air Montenegro.

Koja je vaša omiljena destinacija u Crnoj Gori i koje mjesto biste preporučili za ljetovanje drugima?

Za više ovakvih priča, zavirite na moj Instagram nalog.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *