Drim sim kartica

Ovo je univerzalna SIM kartica za putovanja u svaku zemlju!

Jedan od problema koji vjerujem muči većinu putnika, vezan je za SIM kartice i njihovo korišćenje u inostranstvu. Svaka zemlja u koju odete, kupovina nove SIM kartice, novi mrežni operateri, cijene…Nekako, nikada nismo sigurni koliko šta plaćamo, zar ne?

Ali, da li ste znali da postoji jedna univerzalna SIM kartica koja važi za svaku zemlju svijeta i koja za razliku od ostalih kartica, nije vezana za operatere posebnih zemalja?

U pitanju je kartica imena Drimsim koja čim vaš avion sleti u novu zemlju, automatski počinje da radi. Kartica pokriva bukvalni čitav svijet, ima brzu internet konekciju, a cijenu su slične onim kao kod lokalnih operatera, tako da nećete plaćati ništa više, nego što biste obično plaćali.

Cijena kartice iznosi svega 10 evra, a sa njom normalno možete zvati svoje prijatelje, objavljivati fotografije i surfovati netom, bez da se bojite da ćete potrošiti novac sa računa.

Drimsim ima i aplikaciju koja vam pomaže pratiti svoje troškove, te karticu možete po potrebi dopunjavati.

Za više o ovoj kartici i da je poručite, kliknite na ovaj link.

A ukoliko vas zanima, snimio sam poseban video sa 5 savjeta kako kupiti najjeftinije avio karte, za koji vjerujem da vam može uštedjeti novac na vašem narednom putovanju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments