Besplatno putovanje za Ameriku i Novi Zeland

Oduvijek ste sanjali o tome da uzmete plaćeni godišnji odmor od godinu ili dve i putujete svijetom, otkrivate sve njegove misterije i razvijate svoju ličnost? Nažalost, realnost nam uvijek nekako govori da ne bi trebalo da maštamo previše iz raznih razloga.

Realnost kaže jedno, RIO uvijek govori drugo. Nastojimo da kroz povoljne ponude i zanimljive priče učinimo putovanja dostupnim svakom čovjeku.

Danas Vam donosimo jednu odličnu priliku za putovanje, druženje i avanturu života. Evo načina da obiđete Ameriku i Novi Zeland potpuno besplatno. Upoznajte gospodina Markusa Remmlera : http://mremmler.com/

Ovaj divni gospodin je 47-godišnji project manager pred penzijom, traži partnera za putovanje. Naime on traži partnera, partnerku ili oboje, koji bi mu se pridružili na 22-mjesečnom putovanju duž obe obale US i Novog Zelanda.

Nama se javila njegova asistentkinja Maja Cincović koja radi na pronalaženju najboljeg kandidata za ovaj poduhvat. Maja kaže da gospodin Markus insistira na tome da kandidati budu sa Balkana jer se odlično slaže sa tim ljudima.

Put počinje 2017. godine i završava se 2018. godine. Put se sastoji od konstatnog pešacenja i kampovanja.

On je već imao jedan ovakav sličan put, prije nekoliko godina, međutim kako on kaže bilo mu je teško da ostane dobro raspoložen i motivisan za pješačenje kada je sam. U društvu je uvijek lakše.

adventure-hero

Šta je potrebno da biste učestvovali u putovanju? Dobra volja, želja za avanutrom, neophodno je da govorite dobro ili engleski ili njemački jezik i da ste nepušač. Nije potrebno biti profesionalni planinar ili bilo šta slično, ali ako imate neko prethodno iskustvo bavljenja bilo kakvim sportom to je svakako prednost.

Sve troškove puta, vize, karte i troškove na putu bi snosio gospodin Markus.

Dakle, ako Vam se ovako nešto dopada i želite da budete dio ovog uzbudljivog putovanja, javite se Maji na email  : maja.cincovic123@gmail.com

traveljob

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 comment