Ljeto na Vrbasu 2022

Doživi “Ljeto na Vrbasu” i sve ono što Banjaluka nudi!

Ukoliko još uvijek niste napravili planove za ovo ljeto, evo nekoliko razloga da ostanete u Banjaluci!

Sada već tradicionalno “Ljeto na Vrbasu” koje polako, ali sigurno postaje jedan od brendova našeg grada, ovog ljeta će se održati u periodu od 10. do 24. jula na Gradskom mostu i plažama na obalama Vrbasa. Nekako, ljeto bez Vrbasa, ne bi bilo ljeto u Banjaluci, a otvaranje ovogodišnje manifestacije biće kao i obično, skokovima sa Gradskog mosta, 10. jula u 15 časova. 

Dođite da podržite skakače iz čitave regije koji će doći na ovaj događaj i podržite nešto što se može svega vidjeti na još dva ili tri mjesta u našim krajevima.

Nakon skokova, 17. jula u parku Petar Kočić očekuje vas “Ples pod zvjezdama”, veoma zanimljiv događaj koji počinje u 20 časova i traje do 22.30. Malo zaplešete, družite se. Možda i upoznate nekoga zanimljivog. Ljeto je ipak.

Ples pod zvjezdama

Naredna aktivnost, odražaće se na Kastelu, a to je bioskop na otvorenom. Biće to 19. jula sa početkom u 21 čas. Povedite sebi drage osobe, zalegnite na travu i uživajte u filmu. Ponesite neki jastuk ili deku da se udobno smjestite. Možete i neke kokice da uzmete i baš onako istinski uživate pod vedrinim nebom grada.

Pogledajte samo kako je to dobro izgledalo prošli put, zar ne?

Kino na otvorenom Banjaluka

A kao posljednja aktivnost, u nedjelju 24.jula, sa početkom u 17 časova, održaće se trka dajak čamcima. Svi već znamo koliko je sam dajak značaj za naš grad, a ovdje ćemo imati priliku da iz prve ruke posmatramo najbolje dajakše našeg grada i podržimo ih.

Ljeto je zaista poseban dio godine u Banjaluci, a i ovoga puta moći ćemo uživati u nekoliko zaista zanimljivih događaja. Uživajte i nadam se da se vidimo na nekom od njih.

A ukoliko u Banjaluku dolazite iz drugih krajeva, evo jedan video o tome šta sve možete vidjeti i obići u gradu za samo jedan dan.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *