Red Bull Can You Make It? takmičenje privuklo 20 timova iz BiH

Red Bull i ove godine oragnizuje takmičenje koje je privuklo veliki broj mladih širom svijeta. Pravila igre su veoma jednostavna i čine ovo takmičenje jako avanturističnim. Timovima koji budu izabrani da učestvuju u takmičenju biće oduzete kartice, telefoni i novac, te će za putovanje Evropom moći da koriste samo limeke Red Bull-a kao jedinu valutu.

U pitanju je putovanje sačinjeno od avantura, šarma i strategije, koje postavlja samo jedno pitanje: Can You Make It?

Čini se da su mladi ljudi iz naše zemlje vrlo odvažni i hrabri, te su odlučili da se prijave za ovu avanturu života. Odgovor na pitanje Can You Make It? dalo je čak 20 timova iz BiH  tako što su snimili video kojim pokazuju svoju motivaciju za ovo putovanje. Ideje za video snimke su bile različite, ali svaka sigurno posebna na svoj način.

Po završetku glasanja, najbolje 4 prijave sa najviše lajkova iz Bosna i Hercegovine kvalifikovaće se za finalni izbor. Sudijski žiri pće odabrati 1 tim koji će se zajedno sa timovima iz ostalih evropskih zemalja uputiti na putovanje života.

Jedan od prijavljenih timova je i OMNIA koju čine Nemanja Tadić, Aleksandar Čičić i Nikolina Krčmar. Nemanja je već nekoliko puta pisao priče sa svojih putovanja, te mu ovim putem dajemo podršku tokom glasanja i nadamo se da će nam donijeti još mnogo zanimljivih i avanturističkih priča sa ovog putovanja.

Kao jedan od tematskih najkreativnijih video snimaka izdvajamo onaj od tima Stone age koji čine Novica Laketić, Ognjen Cvijanović i Vukasin Latinović, studenti banjalučkog Univerzuteta.

Video snimke ovih timova možete pogledati ispod, a ostale timove iz BiH na linku https://www.redbullcanyoumakeit.com/sr/applications/.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *