Fontana u Ženevi

Povratne avio karte za Ženevu za samo 42 evra!

Ženeva je grad koji je sjedište mnogobrojnih međunarodnih organizacijia i institucija kao što su Međunarodni Crveni Krst, evropsko sjedište Ujedinjenih Nacija i CERN (Centar za istraživanje elementarnih čestica). Danas Vam nudimo povratne avio karte iz Begrada za Ženevu.  Danas vam donosimo povratne avio karte za Ženevu iz Splita za već od 42 evra!

Ženeva je drugi po veličini grad u Švajcarskoj, a po mnogima istraživanjima ovo je jedan od gradova u kojem se najbolje živi.

U cijenu je uračunat ručni prtljag i sve aerodromske takse. Let je iz Beograda. Prevoznik je kompanija Easyjet.

Termin putovanja za Ženevu:

24.5.2017 – 28.5.2017.

Povratne avio karte za Ženevu već od 42 evra

Preporuka za smještaj u Ženevi

Ukoliko tražite način da uštedite novac i uzimajući u obzir cijene u Švicarskoj, naša preporuka je svakako Couchsurfing stranica na kojoj možete besplatno da noćite u kući drugih ljudi, jedete sa njima, a pri tome steknete prijatelje za čitav život. Više o tome kako funkcioniše Couchsurfing, kako se prijaviti i kako započeti ovo iskustvu, pročitajte u ovoj priči.

Druga opcija, za sve one koji traže malo više udobnosti i komfora je Airbnb. Ovo je po nama najbolji sajt za traženje smještaja u svijetu, gdje se smještaj u većini gradova svijeta može pronaći za svega 15  do 20 evra.

Za sva dodatna pitanja i informacije o Ženevi i ovom putovanju, kontaktirajte nas na:

Kontakt Forma

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *