Viza za Kubu

Kuba je najveća Karipska zemlja u kojoj prema posljednjem popisu boravi oko 11,3 miliona stanovnika. Kod nas slovi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Poznata je po svojim čuvenim plažama, cigarama, plesu, kafi, rumu, noćnom životu, specifičnom državnom uređenju, kao i divnim ljudima.

Za sve koji planiraju putovanje u ovu zemlju, napisao sam detaljan vodič za putovanje na Kubu, sa informacijama o mjestima koje vrijedi posjetiti, najljepšim plažama, cijenama, kao i svim drugim stvarima koje vam vjerovatno padaju na pamet kada je ova država u pitanju,

Za više informacija o ovoj zemlji, pročitajte 20 zanimljivosti o Kubi.

Viza za Kubu

Nadležna ambasada za Kubu je ambasada u Madridu kao i u Rimu.
Viza za Kubu naziva se još "Visa Tarjeta del Turista" i dobija se direktno u nadležnoj ambasadi ili u nekoj od posredničkih agencija. Svoju vizu sam vadio preko Green Travel agencije iz Sarajeva i toplo ih preporučujem ukoliko budete vadili vizu za Kubu. Samo sam poslao pasoš na mejl, a ljudi su sve uradili za mene i viza je već sutradan bila gotova.
- Važeći pasoš u trajanju od minimalno šest mjeseci od dana putovanja na Kubu. - Uplaćen predračun za vizu.
Cijena vize iznosi 110 KM ukoliko se izdaje u nekoj od posredničkih agencija u zemlji. Na ovom linku se nalazi jedna takva agencija. Ukoliko se izdaje direktno u ambasadi, cijena je 22 evra.
Viza se izdaje u trajanju od 30 dana sa jednim ulaskom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *