Viza za Ujedinjene Arapske Emirate

Viza za Ujedinjene Arapske Emirate

Ujedinjeni Arapski Emirati, država je koja se nalazi na istoku Arapskog poluostrva i trenutno je jedna od najbogatijih zemalja svijeta, ponajviše zahvaljujući ogromnim rezervama nafte, koje se ovdje nalaze, a kojih posebno ima mnogo oko Abu Dabija.

Najzanimljivija stvar za posjetiti u Emiratima, svakako su Dubai i Abu Dabi, dva grada koja su u vrlo kratkom vremenu, postali među najluksuznijim mjestima na planeti, u koje dolaze turisti iz čitavog svijeta.

Ono što je zanimljivo znati je da samo oko 25% stanovnika čine državljani UAE, dok su ostali stranci koji su zbog visokih plata, došli da rade ovdje.

A ukoliko budete išli u Emirate, ono što vam možda može biti zanimljivo ukoliko je ova univerzalna SIM kartica sa kojom ćete uštedjeti dosta novca na minute i internet, kao i ovaj sajt na kojem se možete prijaviti putem SMS-a ili Whatsapp-a da dobijate sniženja na smještaje u ovoj zemlji i do 50%, te tako uštedjeti dosta novca.

Dubai

Viza za Ujedinjene Arapske Emirate

Za konzularnu pomoć nadležna je Abu Dabiju, U. A. E.
Svoju vizu sam vadio preko Green Travel agencije iz Sarajeva i toplo ih preporučujem ukoliko budete vadili vizu za Emirate. Samo sam poslao pasoš na mejl, a ljudi su sve uradili za mene i viza je već sutradan bila gotova.
Green Travel agencija će vam objasniti ukoliko bude bilo potrebe za još nekim dokumentima, a možete im pisati na adresu info@vize.ba
120 evra
90 dana

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *